22 Ağustos 2012 Çarşamba

Yıldızlar Takımı 1-2-3 | High School Musical | BoxseT | BRRip XviD | Türkçe Dublaj



Yıldızlar Takımı 1-2-3 | High School Musical | BoxseT | BRRip XviD | Türkçe Dublaj 



http://www.imdb.com/title/tt0475293/

Yapım: 2006 - ABD
Tür: Aile, Çocuk, Dans, Dram, Komedi, Müzikal, Romantik, Gençlik,
Süre: 95 dakika
Yönetmen: Kenny Ortega,
Senaryo: Peter Barsocchini,
Senaryo (Kitap): Kenny Ortega,
Yapımcı: Kenny Ortega, Don Schain,

Oyuncular

Zac Efron, Ashley Tisdale, Vanessa Hudgens, Lucas Grabeel, Corbin Bleu, Olesya Rulin, Monique Coleman, Pixie Lott, Bart Johnson, Kaycee Stroh, Alyson Reed, Ryne Sanborn, Chris Warren Jr., Jared Murillo, Moniqie Coleman, Socorro Herrera, 

Okulun basket takımının yakışıklı ve popüler kaptanı Troy (Zac Efron) ve bilim kulübünün güzel ve bir o kadar da zeki üyesi Gabriella (Vanessa Anne Hudgens), okul müzikalinin seçmelerine katılarak alışılagelmiş düzenin tüm kurallarını yıkarlar. Rüyalarının peşinden giderken, çevrelerindeki herkese takım çalışmasının ve olduğu gibi davranmanın önemini öğretirler. Hem de tüm bunları çok havalı melodilerin ve dansların eşliğinde yaparlar!




Yıldızlar Takımı 2 : High School Musical 2 2007 BRRip XviD Türkçe Dublaj

http://www.imdb.com/title/tt0810900/

Yapım: 2007 - ABD
Tür: Aile, Çocuk, Dans, Dram, Komedi, Müzikal, Romantik, Gençlik,
Süre: 100 dakika
Yönetmen: Kenny Ortega,
Senaryo: Peter Barsocchini,
Senaryo (Kitap): Kenny Ortega,
Yapımcı: Barry Rosenbush, Bill Borden

Oyuncular

Zac Efron, Ashley Tisdale, Vanessa Hudgens, Lucas Grabeel, Corbin Bleu, Olesya Rulin, Monique Coleman, Kaycee Stroh, Alyson Reed, Ryne Sanborn, Chris Warren Jr., Jared Murillo, Jessica Tuck, Robert Curtis Brown, Mark L. Taylor,

Birbirlerine aşık iki lise öğrencisi olan Troy ve Gabriella’nın hikayesi bu kez bir tatil köyünde geçiyor. Sharpay, yaz tatili boyunca Troy ile vakit geçirebilmek için ona, ailesine olan tatil köyünde işe başlaması için yardımcı olur. Bu Troy için ilk başlarda bir şanssızlık olarak gözükse de tatil köyünde onu bir sürpriz beklemektedir. Bütün yaz boyunca Gabriella’dan uzak kalacağı için üzülen Troy, aynı tatil köyünde Gabriella’nın da cankurtaran olarak işe başladığını öğrenince çok sevinir. Bu durumdan son derece rahatsız olan Sharpay’ın artık tek amacı Troy ve Gabriella’yı ayırmak ve tatil köyünde yapılacak olan Yetenek Yarışması’na Troy ile birlikte katılmaktadır. Fakat diğer arkadaşları Chad, Taylor, Martha ve Kelsi’nin desteği ile Sharpay’ın hain planı bozulur ve Yetenek Yarışması’na Troy ve Gabriella beraber katılırlar.




Yıldızlar Takımı 3: Mezuniyet Yılı High School Musical 3: Senior Year 2008 BRRip XviD Türkçe Dublaj

http://www.imdb.com/title/tt0962726/

Yapım: 2008 - ABD
Tür: Aile, Çocuk, Dans, Dram, Komedi, Müzikal, Romantik, Gençlik,
Süre: 100 dakika
Yönetmen: Kenny Ortega,
Senaryo: Peter Barsocchini,
Senaryo (Kitap): Peter Barsocchini,
Yapımcı: Kenny Ortega, Don Schain, Bill Borden, Barry Rosenbush, 

Oyuncular

Zac Efron, Ashley Tisdale, Vanessa Hudgens, Lucas Grabeel, Corbin Bleu, Olesya Rulin, Monique Coleman, Matt Prokop, Jemma Mckenzie-brown, Bart Johnson, Kaycee Stroh, Alyson Reed, Ryne Sanborn, Max Ehrich, Jared Murillo, Chris Warren Jr., Jessica Tuck, Justin Martin, Leslie Wing, Manly Ortega, Robert Curtis Brown, Tia Robinson, Jeremy Banks, Shawn Carter, Joe Manuel Gallegos Jr., Beau Dunn, Gavin Hetherington, Toiya Leatherwood, Roger Malaga, Deuandra T. Brown, Joey Miyashima, Dave Fox, Yolanda Wood, Tara Starling, David Reivers, Bayli Baker, Ben Naccarato, Socorro Herrera,

Lise son sınıf öğrencisi olan Troy ile Gabriella üniversite hayalleri kurmaktadır. Ancak üniversiteyi farklı kentlerde okuyacakları için aşklarının geleceği tehlikeye düşer. Birbirlerinden ayrılacak olmaları gerçeği ile yüz yüze kalırlar. Kendi deneyimlerini, gelecek umutları ve endişelerini yansıtan seçkin bir müzikal sahneye koyarlar.







http://letitbit.net/download/13313.1...LLoSa.avi.html

http://letitbit.net/download/11485.1...LLoSa.avi.html

http://letitbit.net/download/36477.3...LLoSa.avi.html




http://turbobit.net/465efl3khboa.html

http://turbobit.net/blbrar8l8afq.html

http://turbobit.net/h3mxnda079lg.html

Limonata Ağzı : Lemonade Mouth | 2011 | DVDRip XviD | Türkçe Dublaj



Lemonade Mouth (TV 2011) - IMDb

Tür: Aile |Müzikal
İmdb Puanı : 6.6
Vizyon Tarihi: 15 Nisan 2011 (ABD)
Süre: 41 dakika

Kendine inanmak, hayallerini izlemek, ailenin önemi ve kendine karşı dürüst olmak temalı 'Lemonade Mouth' da beş öğrencinin müzikle kendilerini bulmaları ve jenerasyonlarının sesi haline gelmeleri anlatılıyor.












Turbobit
Unextfiles
Letitbit





20 Ağustos 2012 Pazartesi

Zack ve Cody’nin Film Gibi Yaşamı – Zack and Cody The Suit Life Movie Türkçe Dublaj








The Suite Life Movie Disney Channel orjinal filmidir. Yönetmenliğini Sean McNamara, senaristliğini Michael Saltzman yapmıştır. Film Disney Channel Amerika'da 25 Mart 2011'de yayınlanmıştır.









Direk Tıkla İndir

Sihirbaz Kardeşler | Waverly Büyücüleri | 2009 | DVDRip | Türkçe Dublaj

Sihirbaz Kardeşler | Waverly Büyücüleri | 2009 | DVDRip | Türkçe Dublaj
Sihirbaz Kardeşler indir

Sihirbaz Kardeşler indir
Sihirbaz Kardeşler indir
Sihirbaz Kardeşler indir
Sihirbaz Kardeşler indir
Sihirbaz Kardeşler indir

Sihirbaz Kardeşler indir
Sihirbaz Kardeşler indir


Tür : AileFantastikKomediMacera
Gösterim Tarihi : 28 Ağustos 2009 (ABD)
Yönetmen : Lev L. Spiro
Senaryo : Daniel Berendsen
Süre : 1 saat 34 dk.
Yapım : 2009 ~ ABD
Oyuncular : Selena Gomez, David Henrie, Jake T. Austin, Jennifer Stone, Maria Canals-Barrera

Alex olaylardan ve yaşadıklarından sıkılmıştır..Öyle bir şey diler ki aileyi parçalamaya sürüklemiştir..Alex anne ve babasının hiç tanışmamış olmasını dilemiştir..Ve dileği ne yazıkki kabul olmuştur..Artık anne ve babası birbirlerini tanımıyolardır.Bir zaman sonra Alex yaptıgına pısman olur ve nasıl duzeltebılecegını dusunur..Ve kardeslerıyle bu olayı duzeltmek ıcın maceraya atılır..Bakalım küçük büyücülerimiz olayı nasıl düzeltecekler...


Sihirbaz Kardeşler indir
http://turbobit.net/Sihirbaz.Kardesler.2009.TR.Xvd.avi

Sihirbaz Kardeşler indir
http://indir.turkcedublajfilmindir.net/Sihirbaz.Kardesler.2009.TR.Xvd.avi

Sihirbaz Kardeşler indir
http://exbit.net/Sihirbaz.Kardesler.2009.TR.Xvd.avi

Waverly Büyücüleri

Waverly Büyücüleri Dizide Justin, Alex ve Max adındaki 3 büyücü konu edilir. Bu 3 kardeş sihirlerini kullanmayı öğrenmek zorundadır. Bir gün bir yarışma yapacaklar ve en güçlü olan kazanınca güçleri onda kalacak,diğerleri güçlerini kaybedeceklerdir.Dizi finalinde Büyücülük yarışması yapılır ve aile büyücüsü Alex Russo seçilir. Dizi hergün Disney Channel'da yayınlanmaktadır.

Karakterler [değiştir]

  • Alex Russo / Selena Marie Gomez:Havalı, sinsi, zeki (ama okulda değil), moda düşkünü. Ortanca olan çocuk. 14 yaşında. En iyi arkadaşı Harper. O ve Harper sürekli popüler Gigi ve arkadaşlarıyla kavga ederler. Alex genellikle asasını ayakkabısının içinde taşır. Uzun adı Alexandra Margarita Russo. Resim yapmayı sever ancak diğer derslerle hiç ilgisi yoktur. Sorumsuz ve kendini beğenmiştir,ama sonunda babasının eski güçlerini alıp tam bir büyücü oluyor
  • Justin Russo David Henrie:Russo ailesinin en büyük çocuğu. 16 yaşında. Zeki, havalı ama popüler değil, olgun ve sorumluluk sahibi. En başarılı büyücü. Spor izlemeyi sever, Mets ve Jets hayranıdır, Zindan ve Ejderha oynamayı sever ama spor yapmayı sevmez. Alex'in arkadaşı Harper ona aşık.Asasını sırtında taşır. Alex ve o sürekli kavga ederler. Matematik ve büyü konusunda çok başarılı. Fazla arkadaşı yok. Çok kız arkadaşı vardır.Daha sonra bunlar Justinden ayrılmışlardır.
  • Max Russo / Jake T. Austin:Ailedeki en küçük çocuk. 12 yaşında.Asasını arka cebinde taşır ve sık sık kırar. Gigi'ye aşık.Genellikle sır saklayamıyor.Çok çabuk taraf değişebiliyor.Çoğunlukla saçmalıyor.Bir bölümde kendine bir vicdan yaratmıştır.
  • Jerry Russo / David DeLuise:Alex, Justin ve Max'in babası. Sinirli ve disiplinli. Çocuklarının ufak bir hatası olduğunda ceza verir. Theresa ile evli. Gençken bir büyücüydü ama Theresa ile evlenebilmek için büyü güçlerini kötü biri olan kardeşine verdi.
  • Theresa Russo / Maria Canals Barrera:Alex, Justin ve Max'in annesi. Büyücü değil ama büyücülükle ilgili her şeyi biliyor.Gitar çalmayı seviyor fakat gitar yüzünden evdekilerin kafası şişiyor.
  • Harper Finkle / Jennifer Stone: Alex'in yakın arkadaşı. Elbiselerini kendisi tasarlıyor.Çoğu izleyici tarafından beğenilmeyen şeyler tasarlıyor. Justin'e aşıktır. Russoların büyücü olduğunu farklı bir şekilde öğrendi.Alex'in kendisinden başkasıyla takılmasına tahammül edemiyor.
  • Juliet Van Heusen Bridget Mendler :Justin'in son kız arkadaşıdır.Bir vampirdir.Wizards vs.Vampires on Waverly Place adlı bölümde çıkmıştır.Night of the Lazerama adlı bölümde mumyanın kölesi olur.Fakat sonra Wizards vs Werewolfs adlı bölümde ise geri dönmüştür.Fakat bu bölümde Bridgit Mendler İyi Şanslar Charlie'de Teddy Duncan rolünü oynadığı için ayrılmıştır.

    Seslendirme [değiştir]

    KarakterÖzgün ses
    AlexDamla Babacan
    KentonSercan berke
    JustinEmrah Özertem
    CeceSelen Öztürk
    Robbie RayUğur Taşdemir
    KimZeynep Özden Ayyıldız
    MatthewBarış Özgenç
    Dublaj StüdyosuİMAJ
  • Rol Alınan Bölüm Sayıları [değiştir]

    OyuncuKarakterSezon 1'de Rol Aldığı Bölüm SayısıSezon 2'de Rol Aldığı Bölüm SayısıSezon 3'de Rol Aldığı Bölüm Sayısı
    Selena GomezAlex213011
    David HenrieJustin213011
    David DeLuiseJerry19258
    Jake T. AustinMax202910
    Maria C. BerreraTheresa19238
    Jennifer StoneHarper12278
  • Bölümler [değiştir]

    SezonBölüm #İlk Yayın TarihiSon Yayın Tarihi
    Sezon 121Ekim 12, 2007Ağustos 31, 2008
    Sezon 230Eylül 12, 2008Ağustos 21, 2009
    Sezon 330Ekim 9, 2009Ekim 15, 2010
    Sezon 429Kasım 12, 2011Ocak 6, 2012

Hannah Montana The Movie


Hannah Montana
info
Yapım: 2009 – ABD
Tür: Gençlik – Komedi – Aile – Müzikal
IMDB Puanı: 3.6
Süre: 1 Saat 42 Dakika
Filmin Konusu : Miley Stewart, gizli pop-star kimliği ile okulu ve arkadaşları arasında denge kurma mücadelesi vermektedir. Ancak hızla artan şöhreti ve popülerliği özel hayatına egemen olunca herşeyi oluruna bırakır. Bunun üzerine babası, gerçeklerle yüz yüze gelmesi için onu Tennesse’deki Crowley Corners’taki evine çağırır. O andan itibaren Hannah Montana’nın bile hayal edemeyeceği çapta eğlence, kahkaha ve romantizm dolu bir macera başlayacaktır.
caps
Hannah Montana1
indir

Hannah Montana

Hannah Montana



Hannah Montana, bir Disney Channel dizisi. Dizide çifte yaşam süren Miley Stewart konu ediliyor. Miley, 16 yaşında sıradan bir gençtir. Ama onun ikinci yüzü Hannah Montana ise dünyaca ünlü bir pop yıldızıdır. Miley'nin sınıf arkadaşları onun ikinci kişiliğini bilmemektedirler. Dünyayı dolaşır, hayranlarını aynı zamanda menajeri olan babasının yazdığı müzikle eğlendirir. Miley her çocuğun hayalindeki hayatı yaşar. Ancak gözkamaştırıcı yaşamın ve şöhretin limuzinler, şık giysiler, ünlülerle takılmak gibi getirileri olsa da Miley en çok kendisine diğer gençler gibi davranılmasını ve yaşıtları gibi bir yaşam sürmeyi ister.
Hannah Montana'nın 4.Sezon Çekimleri bitmiştir ve dizi finali 16 Ocak 2011'de Wherever I Go bölümü ile Tamamlanmıştır